headerSpacer

Shop

ik zou graag ... bestellen
Indien je graag een product bestelt, kan dit via onderstaand formulier. We werken op deze wijze omdat we zo elke bestelling op een zeer persoonlijke manier kunnen behandelen. We proberen elk bericht persoonlijk te beantwoorden binnen de 24 uur.

Hoe ga je te werk?

1. Bestel de gewenste producten via het berichtkader in onderstaand contactformulier. Hier kan je ook terecht met al je vragen.

2. Gelieve te vermelden of je het komt afhalen of dat je wenst dat het geleverd wordt.

Levering in Hasselt is tijdelijk gratis bij aankopen vanaf € 15. In de aangrenzende gemeenten wordt gratis geleverd vanaf € 50. Voor andere regio's in België gelden voor de tarieven van de post voor kleine producten(afhankelijk van het gewicht en formaat tussen de 5 en 10 Euro) . De kosten hiervan worden u vooraf exact meegedeeld. Van grotere producten die niet via de post kunnen verstuurd worden bezorgen wij u ook de exacte prijs van levering alvorens de bestelling definief te maken. Door een bestelling te plaatsen ga je ook akkoord met de verkoopsvoorwaarden.

3. Je ontvangt een mail met de betalingsgegevens.

Betaling bij afhaling (Overdemerstraat 5, 3511 Kuringen), betaling bij levering in de regio Hasselt en aangrenzende gemeenten en betaling via overschrijving in de rest van België.

4. Afhaling en levering

Afhalen en levering in Hasselt en aangrenzende gemeenten: op zaterdag of na afspraak.
Levering in de rest van België: na betaling van de overschrijving worden de producten via de post verstuurd.

Formulier

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen